Welkom! Wij verkopen geen alcohol aan minderjarigen!

Ben jij 18 jaar of ouder?

Nee, ik ben minderjarig Ja, ik ben 18+

PROEF ZEIST in de WIJNGAARD

2018-09-25

Zondag 7 oktober van 13.00-17.00u

hét culinaire evenement van Zeist!

Op zondag 7 oktober wordt voor de derde keer PROEF ZEIST in de WIJNGAARD georganiseerd, opnieuw in de sfeervolle entourage van wijngaard Hoog Beek & Royen in Zeist.

Na twee succesvolle edities in 2016 en 2017 kon een vervolg natuurlijk niet uitblijven. De opzet is daarom hetzelfde gebleven: een inspirerend culinair festival, gratis toegankelijk, dat de bezoekers kennis wil laten maken met bijzondere speciaalzaken en horeca uit Zeist.

Proeven

Het festival heet niet voor niets “Proef”, de nadruk ligt op het proeven van de hapjes en drankjes die de deelnemers verkopen. Zeist kent steeds meer leuke adressen met een bijzonder assortiment, maar het ontbreekt de drukke consument meestal aan tijd om kennis te maken met al die nieuwe aanbieders. Dit is een uitstekende gelegenheid om heerlijke hapjes van de deelnemende restaurants of cateraars tegen een kleine vergoeding te proeven, het aanbod van de verschillende wijnhandelaren te keuren of te neuzen in de leukste kookboeken. Uiteraard zal ook Wijngaard Hoog Beek & Royen zijn wijnen laten proeven en voor geïnteresseerden een rondleiding verzorgen.

Succesvolle opzet

PROEF ZEIST in de WIJNGAARD is opgezet op ons initiatief, samen met De Mol Drankenspecialist en Slijterij-wijnhandel Ossendrijver vormen we de organisatie.Het is heel inspirerend om gezamenlijk zo’n festival op te zetten, we werken prima samen. De ruim 1200 bezoekers in 2017 hebben ons laten weten dat ze blij zijn met zo’n gevarieerd aanbod aan kramen”. Naast vrijwel alle ondernemers die vorig jaar al present waren, kunnen we dit jaar ook enkele nieuwe namen verwelkomen. Alle reden dus om dit jaar opnieuw de Zeister wijngaard op te zoeken.

Deelnemers

De deelnemers zijn uiteraard wij zelf en verder Slijterij Wijnhandel Ossendrijver, De Witte Os, De Mol Drankenspecialist, restaurant Beyerick, La Collina, Proeverij de Azijnmakerij, Witteveen Catering, Dapur Cinta, Boekhandel Kramer & Van Doorn, Peterse Kaas, De Koffietafel, Uw Chefkok Thuis, De Carpacciokeet, Vooraf & Toe, La Grange Verte, Bijzondere Taartenfabriek, Vishandel Vossole, Slot Bier en Wijngaard Hoog Beek & Royen. De actuele informatie is terug te vinden op de website.

Praktisch

PROEF ZEIST in de WIJNGAARD vindt plaats in Wijngaard Hoog Beek & Royen, Driebergseweg 1, Zeist op zondag 7 oktober, van 13.00u tot 17.00u. De toegang is gratis. Meer actuele informatie is te vinden op www.proef-zeist.nl of op de facebook pagina facebook.com/ProefZeistindeWijngaard