Welkom! Wij verkopen geen alcohol aan minderjarigen!

Ben jij 18 jaar of ouder?

Nee, ik ben minderjarig Ja, ik ben 18+

Proeverij op locatie

2016-11-05

Al eens gedacht aan een proeverij bij je thuis, op je werk of vereniging?

Regelmatig hoor ik in de winkel: 'ik ben geen wijnkenner. Maar je hoeft geen kenner te zijn om lekkere wijn te kunnen waarderen. Wel kun je jezelf op weg helpen door regelmatig verschillende wijnen te proeven en proeverijen zijn daarvoor een prima gelegenheid. De kennis die je daarbij opdoet, komt van pas als je de volgende keer een wijn moet uitzoeken. Of het nu een menukaart is of een winkelschap. Als je druivensoorten begint te herkennen of de wijnstijl van een regio of land, kun je al iets zelfverzekerder je keuze maken.

proeverij op locatie

Maar je kunt ook het heft in eigen handen nemen en een proeverij op locatie organiseren. Dat kan gewoon bij je thuis voor vrienden en bekenden of met je wijnclub. Maar het kan ook op je bedrijf of vereniging. In overleg kunnen we een op maat gemaakte proeverij organiseren. Je kunt kiezen op een thema en ook budgetair gezien zijn er diverse mogelijkheden.

Leuk, leerzaam, gezellig en goed voor je wijnkennis. En misschien nog leuker, geef eens een proeverij cadeau aan een jarige of jubilaris. Ben je geïnteresseerd? Hier vind je wat meer uitleg over kosten en mogelijkheden. Zullen we er binnenkort een leuke avond van maken?