Welkom! Wij verkopen geen alcohol aan minderjarigen!

Ben jij 18 jaar of ouder?

Nee, ik ben minderjarig Ja, ik ben 18+

Proeverijen

De Proeftafel organiseert regelmatig proeverijen, kleinere, meestal thematische, voor maximaal 16 personen in de winkel en 1 à 2 keer per jaar grotere assortimentsproeverijen op andere locaties. Op de kleinere proeverijen worden meestal zo'n 8 wijnen vooorgesteld, op de grotere proeverijen zo'n 25. Als je je inschrijft op onze nieuwsbrief, word je hiervan automatsich op de hoogte gehouden.

Proeverij op locatie

Daarnaast verzorgen wij ook proeverijen op locatie, bij je thuis of je wijnclub of bijv. op je bedrijf of vereniging. Zo verzorgden wij al proeverijen voor Zeist Onderneemt! en het Wijngilde Utrecht. De invulling hiervan kan in overleg. Te denken valt aan thema's als:

  • Italië
  • Oost-Europa
  • Ark van de Smaak
  • klassiek
  • etc.

Ook kan rekening gehouden worden met het beschikbare budget. Daarbij valt te denken aan het aantal te proeven wijnen en de prijsklasse van de wijnen en of er wel of niet wat bijpassende delicatessen verzorgd worden.

Interesse?

De startkosten zijn 75, daarvoor nemen wij desgewenst glazen, spuugbakken en dergelijke mee. Indien de afstand meer dan 50km is, komen hier nog reiskosten bij. Daar bovenop komt de prijs van de wijnen en de eventuele hapjes. Tot 20 personen is dat 1 fles per wijn. Een minimumvan 10 deelnemers is wel gewenst.

Neem gerust contact op, ookals je bijvoorbeeld een proeverij cadeau wilt geven. Mail ons of bel 030 227 0041.