Welkom! Wij verkopen geen alcohol aan minderjarigen!

Ben jij 18 jaar of ouder?

Nee, ik ben minderjarig Ja, ik ben 18+

Ladies Event 2015

2015-10-30

18 november Abrona Kunst Lunch Cadeau

Op 18 november 2015 organiseert Juwelier Heijmans samen met een aantal ondernemers uit Zeist het: Ladies Event 2015 in de grote zaal van Abrona Kunst Lunch Cadeau ofwel “KLC”. De Proeftafel zal hierbij van de partij zijn.

Het Ladies Event 2015 is een gezellige avond, waarbij de bezoekers in een ongedwongen en ontspannen sfeer kennis kunnen maken met de verschillende producten en mogelijkheden van de deelnemende ondernemers.
De hele avond staat in het teken van Genieten, Gezondheid, Beauty en Sieraden.

De deelnemers Abrona, Karbonkel, ICI Paris XL, Gewoon Reiki, Oxiwaterjet, Kookwinkel Sylton, Saté & More, Ladyline, Flojo, Je Andere Gezicht, Wai Wurrie, Jippiejurk, de Proeftafel en Juwelier Heijmans staan garant voor een interessant en gevarieerd aanbod.

Het evenement is tevens een goed voorbeeld van ‘Samen Sterk’. Gemotiveerde en betrokken winkeliers zijn essentieel voor een gevarieerd aanbod aan winkels in Zeist. Door deze unieke samenwerking laten zij zien dat de zelfstandige Zeister detailhandel en ondernemers veel te bieden hebben.

Het Ladies Event 2015 vindt plaats op 18 november van 19.00 - 22:00 u. Laat u verrassen en inspireren bij Kunst, Lunch & Cadeau aan de Montaubanstraat 84 in Zeist. De toegang is gratis, maar de bezoekers gaan niet met lege handen naar huis!

Graag aanmelden door een mailtje te sturen naar ladiesevent@juwelierheijmans.nl