Welkom! Wij verkopen geen alcohol aan minderjarigen!

Ben jij 18 jaar of ouder?

Nee, ik ben minderjarig Ja, ik ben 18+

Nieuwe wijnen, olijfolie en wijnazijn

2015-11-11

De diverse najaarsproeverijen leverden weer leuke, nieuwe wijnen op. Ook hebben we nieuwe olijfolie én voor het eerst wijnazijn...

In het najaar presenteren veel wijnhuizen en -importeurs hun nieuwe assortiment. Dat leverde weer diverse nieuwe wijnen op. Ons assortiment is onder andere uitgebreid met wijnen uit Italië, Spanje, Portugal en Tsjechië. Bovendien hebben we eindelijk een betaalbare Nederlandse wijn gevonden, nb. uit Nijkerk.

Italië: nieuw wit zijn een biologische Soave, een biologische Trebbiano d'Abruzzo en een Siciliaanse grillo, ook van Sicilië een biologische rode Terre Siciliane van nero d'avola en  perricone, uit Toscane een Morellino di Scansanso, van Sardinië een cannonau en uit Puglia een Salice Salentino. Bovendien een mooie Sagrantino uit Umbrië.
Spanje: witte Somontano van garnacha blanca en een biologische Penedès van xarello.
Portugal: een witte Vinho Regional Lisboa en een mooie geschenkcassette van Niepoort met 3 soorten port.
Tsjechië: uit de regio Mikulov een witte solaris.

olie en azijn

Opnieuw hebben we tijdelijk een fraaie olijfolie in ons assortiment. Dit maal is het er een uit de Alentejo in Portugal.  Hij is gemaakt van de variëtiet galega en is bovendien gestoken in een fraai doosje. Een perfect cadeau.
Van het wijnhuis Maibach uit het Ahrtal zijn een aantal flesjes rode wijnazijn beschikbaar. Het is een zeer smakelijke en niet te zure biologische azijn.