Welkom! Wij verkopen geen alcohol aan minderjarigen!

Ben jij 18 jaar of ouder?

Nee, ik ben minderjarig Ja, ik ben 18+

bestellen - bezorgen - afhalen

2020-03-26

een overzicht van de opties

Op dit moment moet iedereen zijn dagelijkse routines aanpassen. We hopen dat door de genomen maatregelen de situatie beheersbaar blijft. En zo lang dat mogelijk is en/of mag blijven we van dienst. En daar zijn diverse opties voor.

1. webshop

Blijft als vanouds geopend, er mag nog steeds bezorgd worden door PostNL. Voorlopig t/m 31 maart rekenen we bij bestellingen vanaf 6 flessen geen verzendkosten. Let op: in het bestelsysteem worden wel automatisch verzendkosten in rekening gebracht, die zullen we direct terugstorten op de rekening, waarvandaan de betaling kwam.

2. winkel

Vooralsnog zijn we geopend tijdens onze normale openingstijden. Mochten er meerdere klanten binnenkomen dan verzoeken we gepaste afstand te houden. Als het er te veel zijn, kan gevraagd worden even buiten te wachten. Daar staan sowieso altijd 2 stoelen. Ga er verstandig mee om

3. bezorgen

In Zeist en nabije omgeving (Driebergen, De Bilt, Soest) bezorgen we met alle plezier aan huis. Daarbij kan direct per pin worden voldaan. Bezorging zal wel voornamelijk in de avond plaatsvinden

4. Verstaxi

In Zeist is de Verstaxi gevestigd. Daarbij kun je bij een gevarieerd aanbod lokale ondernemers bestellen (brood, groente, vis, vlees, noten, delicatessen, wijn, etc.). Een gedeelte van ons assortiment is daar ook te bestellen. Voor de levermogelijkheden (specifiek tijdslot, levergebied, etc.) kun je kijken op de website van de Verstaxi of de app downloaden.

Tot slot

Waar mogelijk proberen we onze voorraaden op peil te houden, maar dat zal niet altijd mogelijk zijn. Eigen importen zullen bijvoorbeeld ingewikkelder kunnen worden. Dus mochten we iets tijdelijk niet meer kunnen leveren, dan bieden we daar onze excuses voor aan.

Blijf gezond.

Hans Peters