Welkom! Wij verkopen geen alcohol aan minderjarigen!

Ben jij 18 jaar of ouder?

Nee, ik ben minderjarig Ja, ik ben 18+

6 maart - 7½ jaar !!

2021-03-05

De eerste zaterdag van september 2013 opende culinair journalist Loethe Olthuis officieel onze winkel in Zeist. Zaterdag 6 maart is dat 7½ geleden. Een goede reden om een feestmaand te maken van maart.

7½ jaar = 7½ % korting

Het jubileum gaan we op diverse manieren vieren. Ten eerste krijg je op zaterdag 6 maart op vrijwel alles 7½ % korting! (uitgezonder aanbiedingen, quartaaldoos en Zeister wijn). Bovendien ontvangt elke klant een fraai sommeliersmes, zolang de voorraad strekt. Deze aanbieding geldt zowel voor de winkel als de webshop.

Ook ontvang je bij elke aankoop in de winkel een 'lot'. Daarmee maak je kans op o.a. kortingsbonnen, wijnkoeler, champagnekoeler, restaurantbonnen voor de restaurants waar we aan leveren en meer.

Voedselbank Zeist

Tot slot: over de totale winkelomzet van maart doneren wij een percentage aan Voedselbank Zeist. Dat lijken me voldoende redenen om deze maand naar de Rozenstraat in Zeist af te reizen.

Een welgemeend hartelijk dank aan al onze klanten tot nu toe. Zonder jullie was het niet zo ver gekomen met de avontuurlijkste wijnwinkel van Zeist, daar waar bijzonder heel gewoon is.