Welkom! Wij verkopen geen alcohol aan minderjarigen!

Ben jij 18 jaar of ouder?

Nee, ik ben minderjarig Ja, ik ben 18+

Oogstlunch

2022-09-17

zondag 9 oktober

Oogstlunch in wijngaard Hoog Beek & Royen

Door omstandigheden geannuleerd.

Op zondagmiddag 9 oktober organiseren wij samen met restaurant Proeverij de Azijnmakerij een oogstlunch in de Zeister wijngaard Hoog Beek & Royen. Rond deze tijd zijn de druiven rijp en oogstklaar, een goed moment om aan te schuiven naast de trossen.

Om 12.30u kun je komen genieten van een lekker maal en smakelijke (Zeister) wijn (of lokaal bier of een ander drankje, als je geen wijndrinker bent) in de voormalige moestuin van landgoed Hoog Beek & Royen.

De lunch is een initiatief van De Proeftafel, de wijnwinkel voor de avontuurlijke wijnliefhebber, opgericht in 2013, hetzelfde jaar waarin de wijngaard is aangeplant. De maaltijd wordt verzorgd door De Azijnmakerij, het restaurant dat zich in 2016 vestigde in het Azijnhuisje achter het gemeentehuis.

De kosten voor de lunch, ínclusief 2 glazen wijn (of bier of fris) en koffie of thee bedragen €50 per persoon. Er is beperkt ruimte, dus aanmelden vooraf is noodzakelijk, liefst vóór 1oktober. Dat kan bij De Proeftafel in de winkel, tel. 030 227 0041 of info@deproeftafel.nl. De deelname is definitief na gelijktijdige overmaking van het verschuldigde bedrag op rekening NL24 TRIO 0254 6680 62 t.n.v. AAZ Wines.